hírlevél | 2017. 05. 31.



Kedves Olvasó!

Májusi hírlevelünkben bemutatjuk a Szövetség által készített új szakmai kiadványt, és megtudhatja, milyen újdonság várja a BETON szakmai lap olvasóit! Megismerheti a Sika cégcsoport Construma Díjat nyert termékét, és információt kaphat a 2018. évi, berlini kongresszusról a betonutakat illetően. Végül, de nem utolsósorban olvashat a Mapei Kft. legújabb, több milliárd forintos beruházásáról, a LAFARGE Cement Magyarország Kft. által elnyert díjról, és egy környezetbarát betontechnológiai szakmai napról.
Kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség



Szakmai útmutató kezdőknek és tapasztaltaknak

Kezdő és tapasztalt építőipari szakembereknek készült, a gyakorlatban alkalmazható tudást tartalmaz a most kiadott CeMBeton útmutató. A Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség által készített kiadvány magyar szakemberek munkáját dicséri.

  Kattintson ide a részletekért!



A beton összeköt: nemzetközi találkozó a betonutak témakörében

„A beton összeköt” mottóval rendezik meg jövőre a tizenharmadik „International Symposium on Concrete Roads” kongresszust, amely a betonutak és az infrastrukturális megoldások témakörével foglalkozik.

  Kattintson ide a részletekért!



Construma Díjat nyert a Sika cégcsoport

A Sika cégcsoport SikaCeram®-500 Ceralastic – 2 az 1-ben vízszigetelő és csemperagasztó habarcs – terméke Construma díjat nyert! A díjat a kelet-közép-európai régió legnagyobb otthonteremtési és építőipari kiállítás nyitó rendezvényének keretein belül adták át.

  Kattintson ide a részletekért!



Lerakták a Mapei Kft. új gyárának alapkövét

2017. május 18-án került sor a Mapei Kft. új gyárának alapkőletételére Sóskúton. A beruházás mintegy 2,4 milliárd forintba kerül, amelynek köszönhetően a gyártó- és raktárkapacitás a duplájára emelkedik majd.

  Kattintson ide a részletekért!



Letölthetőek a BETON szakmai lap számai

Az újság honlapjáról ezentúl már megjelenésekor letölthetőek a BETON szakmai lap aktuális számai, amelyekben naprakész információkat találnak az építőipart illetően. Az oldalon az archív számok között is van lehetőség böngészni.

  Kattintson ide a részletekért!



Környezetbarát technológiák gyűrűjében

„Környezetbarát Cement- és Betonipari Technológiák” címmel szakmai napot tartottak 2017. május 24-én, a rendezvénynek a Miskolci Egyetem adott otthont. Három egyetem és egy kutatási-fejlesztési cég munkatársai tartottak előadásokat a szakemberek számára.

  Kattintson ide a részletekért!



FIABCI World Prix d'Excellence Ingatlanfejlesztési "Oscar-díjat" nyert a LAFARGE Cement Magyarország Kft.

A Nemzetközi Ingatlanszövetség (FIABCI) ipari létesítmények kategóriában Nemzetközi Ingatlanfejlesztési arany fokozatú nívódíjjal ismerte el a LAFARGE Cement Magyarország Kft. Királyegyházi Cementgyárát. A díjat ünnepélyes keretek közt vehették át a cég képviselői 2017. május 26-án, Andorrában.

  Kattintson ide a részletekért!



Budapest, 2017. május 31.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton