hírlevél | 2017. 05. 31.




FIABCI World Prix d'Excellence Ingatlanfejlesztési "Oscar-díjat" nyert a LAFARGE Cement Magyarország Kft.

A Nemzetközi Ingatlanszövetség (FIABCI) ipari létesítmények kategóriában Nemzetközi Ingatlanfejlesztési arany fokozatú nívódíjjal ismerte el a LAFARGE Cement Magyarország Kft. Királyegyházi Cementgyárát. A díjat ünnepélyes keretek közt vehették át a cég képviselői 2017. május 26-án, Andorrában.


A párizsi székhelyű Nemzetközi Ingatlanszövetség, a FIABCI, 25. éve, mára 20 ország nemzeti válogatójával rendezi meg Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot, a FIABCI World Prix d'Excellence-t. A pályázat célja a legsikeresebb ingatlanfejlesztések kiválasztása és elismerése világszerte.

2017-ben az ipari létesítmények kategóriájában a LAFARGE Cement Magyarország Kft. Királyegyházi Cementgyárát a FIABCI 68. Kongresszusán World Prix d'Excellence Gold Winner díjjal ismerte el az Andorrai Hercegségben.  A Királyegyházi Cementgyár tervezése és működése, a fenntarthatósági elvárásoknak való megfelelése, teljesen összhangban áll a nemzetközi LafargeHolcim Csoport „A 2030-as Terv”-ben megfogalmazott víziójával. E szerint a jövő építőipara innovatív szemléletmóddal rendelkezik, a környezetre nézve semleges, és használt alapanyagaival a körkörös gazdaság megvalósítását éri el. Célkitűzései 4 pilléren alapulnak: klímavédelem, a víz és természet védelme, a körkörös gazdaság megvalósítása, az emberekre és a közösségetekre gyakorolt pozitív hatás.

A 2017-es FIABCI World Prix d'Excellence különösen sikeres volt Magyarország számára: a Királyegyházi Cementgyár mellett további 4 budapesti ingatlanfejlesztési projektet is díjaztak.

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2017. május 31.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton