hírlevél | 2017. 05. 31.




Lerakták a Mapei Kft. új gyárának alapkövét

2017. május 18-án került sor a Mapei Kft. új gyárának alapkőletételére Sóskúton. A beruházás mintegy 2,4 milliárd forintba kerül, amelynek köszönhetően a gyártó- és raktárkapacitás a duplájára emelkedik majd.


 

A jelenlegi kétszeresére, mintegy 15 000 négyzetméterre növekszik az építőipari segédanyaggyártás,- és forgalmazás egyik legjelentősebb piaci szereplőjének, a Mapei Kft. új gyárának raktárkapacitása. A beruházás keretében egy új, gravitációs rendszerű, energiatakarékos gyártósor kerül beüzemelésre, valamint egy speciális keverőgép segíti majd a betonadalékszer előállítását.

A beruházás során mindemellett az üzem szociális helyiségeit is felújítják, kibővítik.

Az ünnepélyes alapkőletételen König Ferenc, Sóskút polgármestere, dr. Aradszki András, országgyűlési képviselő, Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezetője, Scheer Sándor, a Market Zrt. vezérigazgatója, valamint Kopacz Tamás a Mapei Kft. gyárigazgatója avatták fel a gyárat.

Forrás: www.mapei.hu

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2017. május 31.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton