hírlevél | 2017. 05. 31.




Szakmai útmutató kezdőknek és tapasztaltaknak

Kezdő és tapasztalt építőipari szakembereknek készült, a gyakorlatban alkalmazható tudást tartalmaz a most kiadott CeMBeton útmutató. A Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség által készített kiadvány magyar szakemberek munkáját dicséri.


A kiadvány átfogó ismereteket nyújt mindazon kezdő és tapasztalt építőipari szakembereknek, akik mindennapi munkájuk során további útmutatásra és új technikai ismeretek elsajátítására vágynak. A kézikönyv három fő részében betekintést enged a beton alapanyagaiba és az azokkal szemben támasztott követelményekbe, a beton és betontervezés rejtelmeibe, valamint az egyes felhasználási területek sajátosságaiba.

A Szövetség nem titkolt célja volt a kiadvánnyal, hogy széles körben biztosítson hozzáférést az elméleti és gyakorlati tudásanyaghoz a szakemberek számára.

A kézikönyv ingyenesen letölthető a Szövetség honlapjáról, valamint egyes tagvállalataink közreműködésével nyomtatott formában is hozzáférhető.

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2017. május 31.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton