hírlevél | 2017. 05. 31.




A beton összeköt: nemzetközi találkozó a betonutak témakörében

„A beton összeköt” mottóval rendezik meg jövőre a tizenharmadik „International Symposium on Concrete Roads” kongresszust, amely a betonutak és az infrastrukturális megoldások témakörével foglalkozik.



2018 júniusában Berlinben találkoznak majd az építőipari szakemberek, hogy megvitassák a betonutakat érintő szakmai újdonságokat, trendeket. Az érdeklődők olyan témákban hallgathatnak meg előadásokat, mint a betonutak, autópályák, körforgalmak, buszmegállók kialakításának metodikája, de szó lesz további infrastrukturális megoldásokról, és a közlekedésről általánosságban.

A kongresszus szervezője, az „InformationsZentrum Beton”, valamint az EUROPAVE a partnereivel a német beton útburkolatokat gyártó piacot képviselik, így szakértőnek tekinthetők a témában. Céljuk, hogy folyamatos innovációval kiszélesítsék az útburkolatok elkészítésében rejlő lehetőségeket, és technikai, edukációs és promóciós támogatást nyújtsanak az iparági szereplőknek, gyártóknak, kivitelezőknek.

További részletek az alábbi oldalon olvashat.

 

Forrás: www.europave.eu

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2017. május 31.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton