hírlevél | 2017. 05. 31.




Környezetbarát technológiák gyűrűjében

„Környezetbarát Cement- és Betonipari Technológiák” címmel szakmai napot tartottak 2017. május 24-én, a rendezvénynek a Miskolci Egyetem adott otthont. Három egyetem és egy kutatási-fejlesztési cég munkatársai tartottak előadásokat a szakemberek számára.


Minden évben jelentős mennyiségű ipari melléktermék, és hulladék keletkezik világszerte, amelynek hasznosítása azonban a megfelelő technológiai alkalmazásával lehetséges. A fenntartható nyersanyag-gazdálkodás a CO2-kibocsájtás és az energiaigény csökkentéséhez járul hozzá. E napjainkban sokakat foglalkoztató témakört dolgozták fel a szakmai napon elhangzott előadások is.

Dr. Gável Viktória, a Cemkut Kft. tanúsítási irodavezetője „Energiatakarékos beton” címmel tartott előadást, az erre épülő cikk Beton Újság 2016. decemberi számában jelent meg.

A szakmai nap lehetőséget biztosított arra is, hogy a területen tevékenykedő cégek (cementgyárak, betonüzemek, minősítő szervezetek) és szakemberek közti tudásmegosztásra.

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2017. május 31.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton