hírlevél | 2020. 01. 21.



Kedves Olvasó!

Aktuális hírlevelünkben olvashat az ipar és a környezetvédelem összefonódásának kérdéseiről, emellett persze nem maradhatnak el az érdekes szakmai hírek, információk sem! Többet megtudhat arról, hogyan támogatja a CEMBUREAU az újjáformálódó európai Zöld Megállapodást, és beszámolunk arról, hogy milyen célokat fogalmaztak meg a tavaly decemberi Éghajlat Konferencián résztvevő országok. Megismerhetik Vadász Bence és Miklós Zoltán építészek kiemelkedő munkáját, és a vecsési, betonból épült körforgalom utóéletét. Összeállításunkból kiderül, hogy miért cégfilozófia a fenntarthatóság a DDC-nél, valamint a LafargeHolcim Alapítvány 2 millió dolláros összdíjazású pályázatának részleteit is megosztjuk Önökkel.

Hasznos időtöltést kívánunk!
Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség



Újjáéled az európai ipar

Az Európai Cement Szövetség eltökélten támogatja az európai Zöld Megállapodás létrejöttét.

  Kattintson ide a részletekért!



Fókuszban az éghajlatváltozás

Az 1970-ben alakult Föld Napja hálózat ötvenedik évfordulója alkalmából, különböző demonstrációk révén, idén aktívabban szeretné mozgósítani a társadalom minél szélesebb körét, különös figyelemmel a fiatalságra és tudós közösségekre. Céljuk, hogy az új generáció oktatásban részesüljön az éghajlatváltozás veszélyeivel és a válaszul adható lehetőségeivel kapcsolatban.

  Kattintson ide a részletekért!



Szerves építészet és modernizmus

Az egymás felett hullámzó betonszalagok – mintha szél fújná őket – hol kisimulnak és rászelídülnek Léstyán téglahasábjára, hol ostorcsapásként meglódulnak…

  Kattintson ide a részletekért!



Beton – már a körforgalmakban is jól vizsgázott!

Kitűnően szolgál a vecsési betonburkolatú körforgalom, melynek állapotát folyamatosan szemmel tartják.

  Kattintson ide a részletekért!



Fenntarthatósági jelentés egy fenntartható vállalatról

A Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) a magyarországi piac meghatározó gazdasági szereplőjeként a folyamatos példamutatásra törekszik a fenntarthatóság terén.

  Kattintson ide a részletekért!



LafargeHolcim Awards pályázat – közeleg a határidő vége

2020. február 25-én jár le a jelentkezési határidő a 2 millió dollár összdíjazású, 6. Nemzetközi LafargeHolcim Awards a Fenntartható Építészetért világversenyre.

  Kattintson ide a részletekért!



Budapest, 2020. január 21.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton