hírlevél | 2020. 01. 21.




Fenntarthatósági jelentés egy fenntartható vállalatról

A Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) a magyarországi piac meghatározó gazdasági szereplőjeként a folyamatos példamutatásra törekszik a fenntarthatóság terén.


A DDC a legmodernebb technológiák alkalmazásával állítja elő az utak, hidak és épületek kivitelezéséhez nélkülözhetetlen alapanyagokat, a cementet és a betont. A Váci és a Beremendi Cementgyár a fenntartható fejlődés elvével összhangban működik, amelyet a vállalat százéves cementgyártási hagyománya és nemzetközi háttere is erősít.

A fenntarthatóság, mint cégfilozófia, áthatja a Társaság tevékenységét: korszerű, környezettudatos műszaki eljárásokat alkalmaz, „jó gazda” módjára kezeli a természeti erőforrásokat és folyamatosan fejleszti gyártási technológiáját.

Társadalmi felelősségvállalási programjaival is hozzájárul környezete fejlődéséhez. Közreműködik iskolák, óvodák, és a hozzájuk tartozó közösségi terek környezettudatosabbá tételében, valamint a cementgyáraik közvetlen környezetét is igyekeznek fenntarthatóbbá, élhetőbbé tenni – önkéntes - programjaikon keresztül.

A vállalat 2019-es fenntarthatósági jelentésében bemutatja az e területeken tett erőfeszítéseit, a fenntartható működésre vonatkozó törekvéseit és környezetvédelmi alapelveit, illetve irányelveit.

Forrás: www.duna-drava.hu/hu

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2020. január 21.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton