hírlevél | 2019. 05. 20.



Kedves Olvasó!

Újra kiírta szakmai pályázatát a Beton.hu, ennek részleteiről bővebben is olvashat aktuális hírlevelünkben. A fejlődés és a fejlesztések lehetősége napi szinten foglalkoztatja a szakmánkat, sőt, minden sikerre törekvő vállalkozás vezetőit – ennek eredtek nyomába egy kiemelt jelentőségű konferencián. A műszaki innováció legjobbjait rangos elismeréssel díjazták, egy hazai cég mindeközben élre tör az okosotthonok fejlesztésében. A DDC ismét a környezettudatosság jegyében szólította meg a középiskolásokat, valamint a környezetvédelem iránt érdeklődőket. Igazán nem mondhatjuk tehát, hogy nem telt izgalmasan a legutóbbi találkozásunk óta eltelt időszak, sőt!

Kellemes időtöltést kívánunk!
Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség



Fókuszban a legszínvonalasabb beton megoldások!

„Minden építés alapja” pályázat építészek és egyetemi hallgatók részére – a Beton.hu által 5. alkalommal kiírt pályázat egyik célkitűzése, hogy megismertesse nem csak a szakmával, de a közvéleménnyel is azokat a köz- és lakóépületeket, üzemeket, telephelyeket és egyéb, kreatív megoldásokat, amelyek esetében a tervezés és a megvalósítás során a központi elem a beton volt.

  Kattintson ide a részletekért!



MAGYAR VÁLLALATOK 2030 konferencia

A budapesti Duna Palota adott otthont a hazai vállalkozások, lehetséges jövőjébe tekintő, 400 fős konferenciájának, amelyen neves szakemberek fogalmazták meg véleményüket arról, hogy mi minden áll cégük sikerének hátterében.

  Kattintson ide a részletekért!



Okos jövő, magyar ötletekkel

Robbanásszerű fejlődés előtt áll az okosotthonok piaca, az önvezető autók után jönnek az „öntanuló” otthonok – A magyar megoldások és szakemberek iránt jelentős a nemzetközi érdeklődés.

  Kattintson ide a részletekért!



Díjazták az innovációt

A bauma előestéjén 12. alkalommal négy vállalat és egy egyetem kapott bauma Innovációs Díjat a legjobb műszaki innovációért az egyes kategóriákban. A díjat a jövő felé vezető fejlesztésekért ítélték oda aszerint, hogy mennyire gazdaságosak, környezetbarátak, megvalósíthatók és mekkora figyelmet fordítanak az emberekre munkakörnyezetükben.

  Kattintson ide a részletekért!



Játékos április

A Duna-Dráva Cement Kft. a hagyományokhoz híven idén is megrendezte középiskolás diákok számára a két fordulós környezetvédelmi vetélkedőjét, ezúttal ismét a Váci Cementgyárban.

  Kattintson ide a részletekért!



Budapest, 2019. május 20.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton