hírlevél | 2019. 05. 20.




Fókuszban a legszínvonalasabb beton megoldások!

„Minden építés alapja” pályázat építészek és egyetemi hallgatók részére – a Beton.hu által 5. alkalommal kiírt pályázat egyik célkitűzése, hogy megismertesse nem csak a szakmával, de a közvéleménnyel is azokat a köz- és lakóépületeket, üzemeket, telephelyeket és egyéb, kreatív megoldásokat, amelyek esetében a tervezés és a megvalósítás során a központi elem a beton volt.


Az elmúlt négy év sikeres és magas színvonalú pályaművei megerősítették a szervezőket abban, hogy szükség van a pályázat kiírására. A 2018-as évhez hasonlóan, idén is egységes keretben, de külön kategóriákban díjazzák a tervezők és a hallgatók beküldött műveit.

A Beton.hu felhívására elsősorban olyan építésztervezők, belső építészek, kreatív alkalmazók projektjeit, valamint egyetemi hallgatók elképzeléseit várják, akik nem félnek kihasználni a betonban rejlő lehetőségeket, és kreatívan alkalmazzák azt. Emellett a hallgatók olyan munkákat mutathatnak be, amelyek a betonhoz, alapanyagaihoz, valamint a hozzá társuló technológiához kapcsolódnak.

Pályázni az alábbi 3 kategóriában lehet:
1. Betonépítészet tervezőknek
2. Betonépítés, építészet egyetemi hallgatóknak
3. Anyag, technológia egyetemi hallgatóknak

A pályázat beadási határideje: 2019. június 30. 24:00. A beérkezett munkákat független zsűri véleményezi, és azokat a pályázókat díjazzák, akik egyedi látásmóddal, új felfogásban, illetve a legmagasabb szakmai színvonalon használják a betont. A pályázat összdíjazása bruttó 2 000 000 Ft.

Ismerje meg a 2018-as év nyertes pályázatait ezen a linken! További információ és a pályázatok benyújtása: http://beton.hu/palyazat/

Forrás: www.beton.hu

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2019. május 20.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton