hírlevél | 2022. 06. 20.



Kedves Olvasó!

Hírlevelünkből megtudhatja, milyen érdekes témákkal jelentkezik első nyári lapszámában a Beton újság, és milyen pályázatra jelentkezhetnek az egyetemi hallgatók. Bemutatjuk az Építők Napja díjazottjait, valamint megismerkedhet egy újonnan épült uszodakomplexummal is. Kiderül, mit gondolnak a szakértők az építőipar felhígulásáról, és mit terveznek tenni a jelenség megfékezéséért. Végezetül beszámolunk egy izgalmas, középiskolások körében megrendezett vetélkedőről, melynek központi eleme mi más is lehetett volna, mint a beton.

Hasznos időtöltést kívánunk!

Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség



Nyáron is Beton újság

Első nyári lapszámunkban ismét számos érdekes és hasznos témával készültünk olvasóinknak.

  Kattintson ide a részletekért!



"Minden építés alapja" pályázat 2022 – június 30-áig várjuk a pályamunkákat!

A beton.hu, a Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség (CeMBeton), valamint a Magyar Betonelemgyártó Szövetség (MABESZ) és tagvállalatainak támogatásával 2022-ben is országos pályázatot hirdet egyetemi hallgatók számára. Az egyetemi hallgatóknak szóló pályázatra június 30-áig várjuk a pályamunkákat.

  Kattintson ide a részletekért!



Átadták a háromszintes uszodakomplexumot Zalaegerszegen

Megnyitotta kapuit a ZÁÉV és a Weinberg által épített 8000 négyzetméteres sportlétesítmény.

  Kattintson ide a részletekért!



Magyar Építők Napja: átadták a szakmai szervezetek és minisztériumok kitüntetéseit

Van egy nap, hagyományosan június első vasárnapja, amikor az építőkre figyelünk immár évtizedek óta, ez pedig az Építők Napja.

  Kattintson ide a részletekért!



Felhígult az építőipar, szigorítana az IPOSZ

Az építőipar színvonala látja a kárát annak, hogy mindenfajta képesítés nélkül lehet munkát végezni bizonyos szakmákban. Az érdekvédők szerint a mainál sokkal szigorúbb szabályokra lenne szükség.

  Kattintson ide a részletekért!



Vetélkedő fiatalokkal telt meg a cementgyár

A Beremendi Cementgyár 2022-ben újra megnyitotta a kapuit a mindenre elszánt középiskolás diákok előtt. A Zöld Alternatíva Vetélkedő keretében idén is izgalmas feladványokkal várták a vállalkozó szellemű fiatalokat és tanáraikat, hogy közösen induljanak az értékes nyereményekért.

  Kattintson ide a részletekért!



Budapest, 2022. június 20.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton