hírlevél | 2020. 05. 22.



Kedves Olvasó!

Aktuális, májusi hírlevelünkben olvashatnak a hazai építőipar jelenlegi helyzetéről a világjárvány tekintetben, valamint, hogy a rangos A’Design Award versenyen Arany díjazásban részesült a BORD Építész Stúdió tervezte Debreceni Nemzetközi Iskola. Beszámolunk a Nyergesújfaluban épülő akkumulátorleválasztó film gyártóüzemről, az ország legmagasabb zöld épületéről, továbbá arról is, hogy a DDC milyen módon segíti munkavállalóit ebben a rendkívüli helyzetben.

Hasznos időtöltést kívánunk!
Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség



Még nem kell pánikba esni: a járvány alatt is kitart itthon az építőipar

Elkészült az ÉVOSZ (Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége) 18. heti jelentése az építőipar aktuális állapotáról. Az összefoglalóból kiderül, hogy a mikro- és kisvállalkozók előrelátása május végére korlátozódott, és a lakossági megrendelések akadozása miatt már növekszik a szakmán belüli álláskeresők száma. Ugyanakkor az építőipar teljesítménye április 30-ig bezárólag nem esett vissza érdemben, sőt erősebbnek mutatkozik, mint több EU-s országban, ahol átlagosan 80-85 százalékra becsülhető a szektor teljesítménye, a korábbi év azonos időszakához képest.

  Kattintson ide a részletekért!



Az A’Design Award versenyen a 40 legjobb építészeti projekt között végzett

A világ legjobb építészeti alkotásai közé választották a BORD Építész Stúdió tervezte, ősszel átadott, Debreceni Nemzetközi Iskola (ISD) épületét, mely Arany minősítést nyert az A’Design Award 2019-2020 nemzetközi design versenyen.

  Kattintson ide a részletekért!



TORAY CEB-1 Projekt: Akkumulátorelválasztó film gyártóüzem létesül Nyergesújfaluban

Az MB1 jelű gyártócsarnok és kiszolgálóépületei (energiaközpont és alapanyagraktár, valamint porta épület) több, mint 23000 m² összes hasznos alapterülettel létesültek, közel 1500 előregyártott vasbeton elem és 4140 m³ beton felhasználásával. Az optimalizált megoldásoknak köszönhetően a gyártmánytervezés, előregyártás és szerelés átfutási ideje kevesebb, mint 9 hónapot vett igénybe.

  Kattintson ide a részletekért!



Elkészült az ország legmagasabb zöld épülete!

Egy város élhetőségét több dolog határozza meg együttesen. A megfelelő társadalmi és gazdasági szolgáltatások mellett legalább annyira fontos tényező a környezet állapota és minősége, amihez az épített környezet is nagyban hozzájárul.

  Kattintson ide a részletekért!



A DDC óvja munkatársai fizikai és szellemi jólétét

A Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) a régió meghatározó gazdasági szereplőjeként a kialakult rendkívüli körülmények ellenére is fenntartja a termelést, és továbbra is folytatja ügyfelei kiszolgálását.

  Kattintson ide a részletekért!



Budapest, 2020. május 22.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton