hírlevél | 2020. 05. 22.




A DDC óvja munkatársai fizikai és szellemi jólétét

A Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) a régió meghatározó gazdasági szereplőjeként a kialakult rendkívüli körülmények ellenére is fenntartja a termelést, és továbbra is folytatja ügyfelei kiszolgálását.


Az egész világot, így országunkat is érintő járványügyi helyzetre reagálva a Duna-Dráva Cement Kft.-nél is rendkívüli intézkedési terv lépett életbe még hetekkel ezelőtt. A Társaság számára az első és legfontosabb az emberi élet védelme, a biztonság, valamint a kockázatok minimalizálása.

A Váci és a Beremendi Cementgyár a megfelelő egészségvédelmi intézkedések mellett változatlan módon üzemel. A Vállalat betonüzemei és kavicsbányái a követelményeknek megfelelően, megváltozott nyitva tartással várják a szerződött partnereket.

Minimalizálták a dolgozók közötti kapcsolatteremtést, így akinek munkaköre lehetővé teszi, már otthonról dolgozik. Azonban vannak, akik munkájára jelenleg is a gyárak, bányák területén van szükség. A gyárakban folyamatos a belépők testhőmérséklet-mérése és rendszeresek a fertőtlenítések, március 30-tól pedig kötelezővé tették a szájmaszk viselését.

 

A dolgozókat számos módon segítik

A DDC a fizikai egészségvédelem mellett a szellemi jólét megőrzéséről is gondoskodik. A járvány miatt kialakult helyzet sokak közérzetére negatív hatással van, ezért telefonos segélyvonalat indított munkavállalói számára.

A mozogni vágyók online jógaórákon vehetnek részt, a DDC-s munkavállalók gyermekei és unokái pedig rajzpályázat keretében mutathatják be, miként élik meg ezt az időszakot.

Ahogy sok más vállalkozás, úgy a Duna-Dráva Cement Kft. is tudja, hogy nem lesz egyszerű a folytatás. De célja, hogy a jövőben is fenn tudja tartani az ország számára is komoly jelentőséggel bíró működését.

 

Forrás: www.duna-drava.hu/hu

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2020. május 22.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton