hírlevél | 2017. 01. 31.



Kedves Olvasó!

Januári hírlevelünkben a 2017-ben történt építésügyi jogszabályok változásáról olvashat, illetve megtudhatja, milyen újdonsággal várja honlapunk. Izgalmas kísérletbe nyerhet betekintést az osztrák FFG társaság segítségével, végül, de nem utolsó sorban információt kaphat a március 2-3 között Bécsben megrendezésre kerülő konferenciáról a fenntartható energia témakörében.

Kellemes olvasást kívánunk!
Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség



Így tervezhetünk, építhetünk 2017 januárjától

2017. januártól számos jogszabály változásával kell számolni az építésügyben, amelynek megismerése minden építőipari szakember, tervező és kivitelező számára elengedhetetlen, hiszen tevékenységeiket ezentúl az új szabályozásoknak megfelelően kell végezniük.

  Kattintson ide a részletekért!



Megújul „Tudta –e” rovatunk

A CeMBeton honlapján „Tudta-e” rovatunk számos információt, tényt és érdekességet mutat be a cement és a beton világáról, amely most megújult és kibővített tartalommal várja az érdeklődő olvasókat.

  Kattintson ide a részletekért!



„TunnelHELL”, a kísérleti alagút

Az alagutak, illetve a föld- vagy pályaszint alatti utak elengedhetetlen elemei az infrastruktúránknak, ugyanakkor nagy biztonságtechnikai kihívással járnak az üzemeltetők számára. Az osztrák kutatástámogató vállalat, az FFG ennek tükrében végzett kutatást a betonanyagú útpályák kapcsán.

  Kattintson ide a részletekért!



Tudjon meg többet az épületek energiahatékonyságáról

Az Európai Unió Épületenergetikai Direktívája az új építményekre vonatkozóan „közel nulla energiaigényű épületeket” ír elő 2020-tól, amely komoly feladat elé állítja az iparágat. E témakörrel foglalkozik a március 2-3 között megrendezett konferencia.

  Kattintson ide a részletekért!



Budapest, 2017. január 31.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton