hírlevél | 2017. 01. 31.




Így tervezhetünk, építhetünk 2017 januárjától

2017. januártól számos jogszabály változásával kell számolni az építésügyben, amelynek megismerése minden építőipari szakember, tervező és kivitelező számára elengedhetetlen, hiszen tevékenységeiket ezentúl az új szabályozásoknak megfelelően kell végezniük.


Az építésügy területén érvényesítendő további bürokráciacsökkentéssel összefüggő módosításáról szóló 482/2016. (XII. 28.) Korm. rendelet több építésügyet érintő jogszabályt módosított, továbbá az Eljárási kódex előírásai is változtak. Az új szabályozás megismerésében nyújtott segítség dr. Jámbor Attila, az Építésijog.hu portál szerkesztője január 12-én, az „Építési jog 2017” konferencián. Azon szakembereknek, akinek nem volt lehetőségük részt venni a rendezvényen, segítséget nyújthat a változások megismerésében a www.epitesijog.hu weboldal.

A portálon további hasznos információkat kaphat egyszerűen és közérthetően a jogszabályváltozásokról, valamint egyéb érdekes témákat is olvashat.

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2017. január 31.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton