hírlevél | 2017. 01. 31.




Tudjon meg többet az épületek energiahatékonyságáról

Az Európai Unió Épületenergetikai Direktívája az új építményekre vonatkozóan „közel nulla energiaigényű épületeket” ír elő 2020-tól, amely komoly feladat elé állítja az iparágat. E témakörrel foglalkozik a március 2-3 között megrendezett konferencia.



Európa növekvő lehetőségeket lát az energiahatékony épületek piacán, amelynek részleteihez most egy szakmai program keretében kerülhetnek közelebb az iparágban dolgozók. Az ausztriai Wels-ben megrendezésre kerülő konferencia a résztvevők olyan szakmai előadásokat hallgathatnak meg, mint például az intelligens energia finanszírozása, energiahatékony szolgáltatások és üzleti modellek, vagy a kereskedelmi épületek tervezése és energiaellátásának optimalizálása.

A konferencia jellegzetessége, hogy programok és rendezvények egyedi kombinációját nyújtja a fenntartható energia témakörében.

A konferenciáról itt tudhat meg többet.

Forrás: CEMBUREAU

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2017. január 31.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton