hírlevél | 2016. 07. 21.



Kedves Olvasó!

Júliusi hírlevelünk témái között szerepel a Beton újság legelső megújult száma, a „Minden építés alapja 2016” pályázat, illetve néhány részlet a Beton Fesztiválról. Tájékoztatjuk arról is, hogy megalakult a Magyar Szakember Közösség, továbbá, hogy a CRH üzleti szolgáltató központot nyitott Budapesten. E havi nemzetközi témánkban az újrahasznosított betongyártási módszerrel ismerkedhet meg.

Kellemes olvasást kívánunk!
Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség



Megjelent a Beton újság első megújult száma!

Előző hírlevelünkben már szóba került a Beton újság, valamint honlapjának megújulása. Most pedig ízelítőt kaphatnak az első ilyen lapszámból.

  Kattintson ide a részletekért!



Hamarosan lezárul a jelentkezés a „Minden építés alapja 2016” pályázatra

Az idén is meghirdetett pályázatra a beton.hu, a Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség (CeMBeton), valamint a Magyar Betonelemgyártó Szövetség (MABESZ) és tagvállalatai 2016. július 31-ig várják a pályamunkákat.

  Kattintson ide a részletekért!



Ízelítő az idei Beton Fesztivál programjából

A 2016. szeptember 29-én megrendezésre kerülő betonnépszerűsítő konferencia idén is izgalmas programokkal várja a szakmabelieket, diákokat és az építészet iránt érdeklődőket.

  Kattintson ide a részletekért!



Megalakult a Magyar Szakember Közösség az építőipari szakemberek támogatására

2016. június 11-én, szombaton került megrendezésre az Első Magyar Országos Építőipari Szakemberek Találkozója. A háromszáz fős szakmai eseményen került sor a Közösség megalapítására.

  Kattintson ide a részletekért!



Fenntartható tervezés – betongyártás újrahasznosított alapanyagokból

A betongyártás most még zöldebb! A régi, már elhasznált beton és autógumi sem kerül kidobásra, ezekkel az újrahasznosított anyagokkal is jó minőségű beton készíthető.

  Kattintson ide a részletekért!



CRH üzleti szolgáltató központ nyílt Budapesten

A CRH csoport, a világ egyik vezető építőipari vállalata 2016. június 9-én megnyitotta új üzleti szolgáltató központját Budapesten. A központ pénzügyi és kereskedelmi adminisztrációs szolgáltatást nyújt az Észak-Duna Régiónak, amelyhez Ausztria, Magyarország és Szlovákia tartozik.

  Kattintson ide a részletekért!



Budapest, 2016. július 21.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton