hírlevél | 2016. 07. 21.




CRH üzleti szolgáltató központ nyílt Budapesten

A CRH csoport, a világ egyik vezető építőipari vállalata 2016. június 9-én megnyitotta új üzleti szolgáltató központját Budapesten. A központ pénzügyi és kereskedelmi adminisztrációs szolgáltatást nyújt az Észak-Duna Régiónak, amelyhez Ausztria, Magyarország és Szlovákia tartozik.


Az új központot, amely a budapesti Váci Corner Offices irodaházban található, Írország budapesti nagykövete, Patrick Kelly nyitotta meg. Az Észak-Duna Régió azért választotta Budapestet helyszínül, mert a magyar főváros nemzetközi szinten is elismert és vonzó helyszín a szolgáltató szektor számára. A város kiváló infrastruktúrával, elérhető árú irodaterületekkel és magasan képzett munkaerővel rendelkezik.

A pénzügyi és kereskedelmi adminisztrációs szolgáltatást nyújtó központ 54 új munkahelyet teremt Budapesten, valamint segít Írország és Magyarország gazdasági kapcsolatát továbbfejleszteni.

Az üzleti központról bővebben a CRH honlapján olvashat.

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2016. július 21.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton