hírlevél | 2016. 07. 21.




Megalakult a Magyar Szakember Közösség az építőipari szakemberek támogatására

2016. június 11-én, szombaton került megrendezésre az Első Magyar Országos Építőipari Szakemberek Találkozója. A háromszáz fős szakmai eseményen került sor a Közösség megalapítására.


 

„Jó szakember jól megél.” – mondta köszöntőjében Dr. Odrobina László szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkár. Véleménye szerint ez lehetne a rendezvény és a szakképzés mottója is, hiszen a Magyar Szakember Közösség a szakképzés és a szakemberek támogatására alakult meg.

Markovich Béla, a rendezvényt szervező Mapei Kft. ügyvezetője előadásában elmondta, hogy felméréseik szerint az építőipari szakemberek többsége nem tud jövedelmezően vállalkozni. Ahhoz, hogy ez megváltozzon, legelőször a szakembereknek kell tenniük, azonban nem hiányozhat mögülük a támogató háttér sem. “Ennek a közösségnek két nagyon fontos célja van. Egyik, hogy a tagjainak segítsen a több bevételt szerezni, csökkenteni a költségeket, valamint fejleszteni a szakmai és cégvezetési tudást. A másik nagy célja a szakmunka és a szakemberek mind nagyobb társadalmi szintű elismertetése és megbecsülése, valamint népszerűsítése a fiatalok körében, megmutatva annak a szépségeit és a lehetőségeket” – folytatta Markovich Béla.

A kezdeményezéshez mintegy 100 fő csatlakozott a rendezvényen, amelynek bővebb leírását ide kattintva elolvashatja. 

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2016. július 21.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton