hírlevél | 2024. 04. 19.
Látszóbeton trend: így lesz a legolcsóbb alapanyagból a legtrendibb belső tér

Ipari beton, mint dekoráció? Igen! A kortárs lakberendezési trendek egyre inkább az egyszerűt, mintsem a pompát ünneplik - ez pedig sehol nem mutatkozik meg látványosabban, mint a beton belsőépítészeti használatában.


Nincs ennél univerzálisabb anyag

Az emberiség ősidőktől fogva használja a betont. Időszámításunk előtt 700-ban beduin kereskedők fejlesztettek ki egy betonszerű anyagot, amelyet titkos, föld alatti víztartályok építéséhez használtak, hogy ezzel segítsék elő a túlélést a sivatagban. A beton ma is a legnépszerűbb, ember által készített építési termék, melyből évente nem kevesebb, mint 7 milliárd köbmétert állítanak elő. Hihetetlen sokoldalúságának köszönhetően az autópályáktól kezdve a konyhai munkalapokig, bútorokig, használati tárgyakig mindent el lehet belőle készíteni, és soha olyan nagy népszerűségre nem tett még szert a belsőépítészetben, mint napjainkban. Szívesen becsempésznéd az otthonodba ezt az egyre népszerűbb trendet? Akkor meríts ihletet ezekből a stílusos beton belsőépítészeti ötletekből.

További stílusos képek az eredeti cikk mellett a galériában!

Forrás és kép: Femcafe.hu

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2024. április 19.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton