hírlevél | 2023. 12. 19.
Környezetvédelmi rajzpályázatot hirdet a Holcim

A Holcim Magyarország Kft. fenntarthatósági rajzpályázatával a fiatalok környezettudatos, zöld gondolkodását kívánja ösztönözni.● A pályázatra 18 évesnél fiatalabbak újrahasznosított papírra készült alkotásait várják a környezetvédelem és fenntarthatóság témakörében.

● 4 kategóriában az első 3 helyezett diák nevelési-oktatási intézményét pénzjutalomban részesítik, összesen mintegy 1.200.000 Ft értékben.

A Holcim Magyarország Kft. elkötelezett a környezettudatos gondolkodás és a fenntartható jövő iránt, melynek letéteményesei a fiatal generáció képviselői. A környezetvédelmi rajzpályázat célja, hogy ösztönözze a környezettudatos gondolkodás érvényesülését és a bolygónk fenntarthatósága iránti elköteleződést a mindennapokban.

„A Holcim Magyarország Kft. számára stratégiai célkitűzés a fenntartható, szénsemleges működés megvalósítása. Ezzel összhangban mindent megteszünk, hogy népszerűsítsük a zöld gondolkodást vállalatunk falain belül és kívül is. Hiszünk abban, hogy a környezetünk iránt felelősségvállalásra és tudatos szemléletformálásra van szükség az egyének szintjén is. Bízunk benne, hogy a rajzok elkészítése során és azokon túlmenően erősödik majd a környezetünk megóvására való igény, mivel a fiatalok jövőbeli életkörülményeit az határozza meg, hogyan és mit teszünk ma.” – nyilatkozta Turbéki Judit, a Holcim Magyarország Kft. kommunikációs vezetője.

Környezetvédelmi rajzpályázat

A rajzpályázaton Baranya vármegye területén található óvoda, általános iskola vagy középfokú oktatási intézmény diákjai vehetnek részt. A pályázatra a Holcim színes ceruza, filctoll, zsírkréta vagy festék felhasználásával készült, maximum A3-as méretű alkotásokat vár, melyek a fenntarthatóság és a környezetvédelem témakörében készültek.

A pályaművek beadási határideje: 2024. február 16. (péntek) 24:00

A zsűri életkori kategóriák szerint díjazza a pályázatokat, melynek nyertesei faültetésben és 1,2 millió forint összértékű pénzjutalomban részesülnek, melyet környezettudatos és egészséges életmód ösztönzését célzó projektekre fordíthatnak. A Holcim Magyarország Kft. ajándékcsomaggal jutalmazza a nyertes diákokat, a legkiemelkedőbb, legötletesebbnek és legkreatívabbnak pályaművekből pedig kiállítás nyílik a Királyegyházi Cementgyár vendégfogadó területén.

A részletes pályázati kiírás elérhető a Holcim Magyarország Kft. honlapján.

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2023. december 19.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton