hírlevél | 2023. 08. 21.
60 éve harmóniában a várossal, a közösségért

A Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) 2023-ban ünnepli a Váci Cementgyár fennállásának 60. évfordulóját. A régió, és az ott élő lakosság elkötelezett támogatójaként a DDC a 6 évtized alatt komplex családbarát stratégiát alakított ki, amely szorosan kötődik a szerteágazó társadalmi felelősségvállalási programjához.


1963. március 20-án, egy zord és esős napon gyújtották be az első kemencét a Váci Gyárban. Ezt a tüzet azóta is táplálja a gyár minden egyes dolgozója, lángjainak köszönhetően pedig fejlődéssel és gyarapodással teli 60 évet hagytak maguk mögött.

A vállalat azonban nem csak saját fejlődését tartja kiemelten fontosnak. Aktuális lehetőségeihez mérten mindig törekszik a térség és a város kulturális és sportéletének támogatására, valamint a munkatársak jólétének növelésére is.

„Működésünk során kiemelten fontosnak tartjuk a környezetünkkel harmóniában történő együttélést. Éppen ezért a társadalmi felelősségvállalási programokon keresztül is jelentős szerepet vállaltunk, és jelenleg is vállalunk.  Jó példa erre a 7. Zöld Alternatíva Vetélkedő, amelynek idén májusban a Váci Gyár adott otthont, emellett pedig a Zöld Megoldás-pályázat is a menetrend szerint halad, hamarosan megtartjuk a projektek átadóit. Sőt, a "DDC szuperhősök" elnevezésű – önkéntes hulladékgyűjtési – programon a kollégákkal közösen megtisztítottuk a Hermány dűlőt és a Sejcei Mészkőbánya környékét is. Fontos kiemelnem azt is, hogy felelősséggel tartozunk a munkavállalóinkért, az ő elégedettségük és jólétük alapvető vállalatunk számára.” – nyilatkozta Szilágyi Zsolt, a vállalat elnök-vezérigazgatója.

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2023. augusztus 21.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton