hírlevél | 2022. 03. 09.
Építőipar 2022

2022-ben, április 26-án immár negyedik alkalommal rendezik meg a hazai építőipar legfontosabb szakmai szereplői számára létrehozott exkluzív eseményt.


 

Az elmúlt évek sikerei és növekedése után 2022 tavaszán egy, az új világhoz igazodó hibrid (offline+online) formátumban, egész napos élő szakmai programmal, még több aktuális témával, még több előadóval készülünk. A szakmai program mellett azonban továbbra is nagy hangsúlyt kapnak az elmaradhatatlan kapcsolatépítési lehetőségek, illetve idén is díjazzuk a hazai építőipar kiemelt teljesítményt nyújtó szereplőjét!

Az építőipar profi szereplőinek hatékonyságát és jövedelmezőségét nem csupán az elvállalt, megfelelő minőségben és határidőre kivitelezett projektek határozzák meg, hanem rengeteg olyan tényező, ami a gazdaság, az innováció, vagy a szabályozási környezet egyéb területeiről fejtenek ki hatást.  Az uniós források elérhetősége és elosztásának módja, az állami fejlesztések, a cégek kapacitása és hatékonysága, az iparág finanszírozása, a munkaerőproblémák, az alapanyagok ára és elérhetősége, a digitalizációban és innovációban rejlő lehetőségek és kihívások, valamint a tervezés folyamatai mind-mind olyan kérdések, amelyek túlmutatnak az építőipari szakma örök témáin és hatáskörein. Komplex látásmódot, új típusú megközelítést és megoldásokat igényelnek. 

Olyan égető témák és kérdések kerülnek terítékre, mint az alapanyag- és építőanyagárak, az ellátási láncok, az infláció és a világgazdaság okozta kihívások, az állam szerepvállalása és az uniós források a szektor jövője szempontjából.

Továbbá a mindig aktuális munkaerőhiány, az egyre nagyobb szerepet játszó klímacélok, körforgásos gazdaság, innováció, digitalizáció és robotizáció, a szektor belső és külső finanszírozási lehetőségei, a piacot nyomás alatt tartó határidők és árfolyamkockázat, a szektor finanszírozhatósága és fehéredése, méretgazdaságosság és gépesítettség, a szakma képzett utánpótlásának hiánya, az ingatlanpiacot felforgató új világrend, és minden, ami kivitelezői, szabályozói, fejlesztői, tervezői, üzemeltetői, ellenőrzői, oktatási, finanszírozói, jogi oldalról lényeges a hazai építőipar jövője számára.  

Vegyenek részt Önök is ezen a szakmát és a piacot egy tető alá hozó exkluzív konferencián és networking eseményen, ahol egy helyen találkozhat a meglévő és leendő szakmai, üzleti partnereivel. 

Jelentkezési lehetőség: itt!

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2022. március 9.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton