hírlevél | 2021. 11. 15.



Kedves Olvasó!

Novemberi hírlevelünkből megtudhatja, milyen együttműködés segíti az építésgazdaság zöld megreformálását. Olvashat a kültéri betonelemek tervezéséről, és arról is, milyen célokat szolgál az Üvegkapu. 3D betonnyomtatásról szóló konferenciára invitáljuk, valamint hírt adunk az elitszakember-képzésről, mely garantálja a minőségi, megbízható munkát. Hírlevelünkből az is kiderül, milyen stratégiát dolgozott ki egy vállalat a közösségi értékteremtés és jólét emelése érdekében.

Hasznos időtöltést kívánunk!

Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség



Együttműködnek az építésgazdaság zöld megreformálása érdekében

A Greenology – Zöldinnovációs Fenntarthatósági Tudásközpont a Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetséggel (CeMBeton) együttműködve segíti a hazai építésgazdaság fenntartható és innovatív továbbfejlesztését.

  Kattintson ide a részletekért!



Kültéri betonlemezek tervezése

Az ipari létesítmények épületei körül szinte mindenhol találhatók betonutak, parkolók, kamionfordulók, rakodórámpák teherautók számára. Sok esetben ezek összterülete vetekszik az ipari csarnokok területnagyságával. A legtöbbször betonból, bazaltbetonból készülnek, emellett találkozunk még térkövezett szerkezetekkel is.

  Kattintson ide a részletekért!



Jön az Üvegkapu az építőiparban, de mi van mögötte?

Januártól lép életbe a Nemzeti Építőipari Felügyeleti Rendszerbe tartozó tevékenységekről, valamint az Építőipari Monitoring- és Adatszolgáltatási Rendszerről szóló, egyszerűbb megfogalmazással, Üvegkapu kormányrendelet.

  Kattintson ide a részletekért!



3D Betonnyomtatás – az automatizálás és digitalizálás egyik jövőbeli eszköze

2021. november 18-án a BME Építőmérnöki Karának Építőanyagok és Magasépítés Tanszéke az Uvaterv, a Ferrobeton Zrt. és a fib (Nemzetközi Betonszövetség) Magyar Tagozata társszervezésével konferenciát rendez ”3D Betonnyomtatás – az automatizálás és digitalizálás egyik jövőbeli eszköze” címmel.

  Kattintson ide a részletekért!



A Holcim csoport új, 2030-as célokkal gyorsítja fel a társadalmi hatását

A Holcim vállalat bejelenti a 2030-as stratégiáját az emberiségre vonatkozóan. Ennek célja továbbra is a közösségi értékteremtés és jólét emelése világszerte.

  Kattintson ide a részletekért!



Már folyik az elitszakember-képzés a minőségi, megbízható munkáért

A Mapei legújabb programja a 2021-ben útjára bocsátott Minősített Szakember Képzés, amely a „Mekkmesterek” ellen kíván fellépni. Célja, hogy minőségi és becsületes munkát végző szakemberek árasszák el a piacot.

  Kattintson ide a részletekért!



Budapest, 2021. november 15.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton