hírlevél | 2021. 11. 15.




Már folyik az elitszakember-képzés a minőségi, megbízható munkáért

A Mapei legújabb programja a 2021-ben útjára bocsátott Minősített Szakember Képzés, amely a „Mekkmesterek” ellen kíván fellépni. Célja, hogy minőségi és becsületes munkát végző szakemberek árasszák el a piacot.


A „mindenhez értő, de valójában semmihez sem” típusú szakemberek nem építik, hanem hátráltatják az építőipart és rombolják a szakma becsületét. A Mapei a nem megfelelő szakemberek ellen kíván fellépni a piacon, mert ezzel segítheti az építőipart.

A Minősített Szakember Képzést rendkívül nagy érdeklődés övezi, a túljelentkezés miatt az év elején meghirdetett képzést áprilisban le kellett zárni. 2021-ben 40 fő jutott be a programba.

A jelentkezésnek egyetlen feltétele van: a Magyar Építőipari Szakember Közösség tagjának kell lenni. A Magyar Építőipari Szakember Közösséget 2016-ban azért hozta létre a Mapei Kft., mert szerette volna, hogy a jól dolgozó hazai szakembereket elismerje az ország. Ezért döntöttek úgy, hogy egy olyan szakmai közösségi összefogást kezdeményeznek, amely során a hazai igényes, szakmailag képzett szakembereket egybegyűjtik, és kivételes lehetőségeket nyújtanak az építőipari szakemberek számára. Tagjainak száma mára eléri a 3000 főt.

Forrás: Magyar Építők
Fotó: Mapei Kft.

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2021. november 15.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton