hírlevél | 2024. 02. 19.




Megjelent a Beton újság februári száma!

Megjelent a Beton újság legújabb száma, amelyben rengeteg érdekesség között folytatjuk a Betonépítészet a nagyvilágban cikksorozatunkat is.


 

A Beton újság legfrissebb számában beszámolunk a CeMBeton szövetség tavaly decemberi tisztújító közgyűléséről, szakmai cikkeink közül pedig olvashatnak a már régóta ismert, még is újra és újra reflektor fénybe kerülő High Gride fibrillált szál alkalmasságának kérdéseiről, amely főként az ipari padlók megerősítésekor vállalhat szerepet, illetve az ehavi számunkban még egy ”szálas” kérdést boncolgatunk: Molnár Tamás és Csorba Gábor cikkében a betontechnológiában használt mikroszálakról olvashatunk, melyeknek a tűzvédelemben van kiemelt jelentősége!

 

Folytatjuk a Betonrepedések okait feltáró cikksorozatunkat, illetve olvashatunk egy, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. pályázatán elnyert izgalmas projekt tapasztalatairól az előregyártott bazaltbeton pályatáblák helyszíni cseréjének témakörében.  

Asztalos István Betonépítészet a nagyvilágban cikksorozatának következő részében pedig ezúttal egy bauhausos magyar, Breuer Marcell munkásságát ismerhetjük meg.

A februári számunkat itt olvashatják online! Az olvasáshoz kellemes időtöltést kívánunk! 

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2024. február 19.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton