hírlevél | 2024. 01. 16.




18. Európai Szimpózium Őrlésről és Osztályozásról – a Miskolci Egyetemen

2024. június 24-26. között kerül megrendezésre a Miskolci Egyetem Föld- és Környezettudományi és Mérnöki Kara, valamint a Magyar Kémiai Társaság szervezésében a 18. Európai Szimpózium Őrlésről és Osztályozásról (18th European Symposium on Comminution Classification).


Az Európai Vegyészmérnöki Szövetség (EFCE) őrléssel és osztályozással foglalkozó munkacsoportja nevében szervezendő esemény kétévente kerül megrendezésre és 1964 óta nagy múltra tekint vissza. A konferencia célja egyebek között, hogy a terület tudományos és ipari szakemberei között teret adjon az építő viták kialakulsának, illetve a kapcsolatépítés és az elért eredmények megismertetésének.

Ez az új esemény tovább bővíti az ESCC konferenciák hagyományos témakörét, így például az örlés alapjai, a finom- és durva örlés korszerű modellezése, osztályozási folyamatok és alkalmazások különböző iparágakban, ágazatokban (például az ásványi anyagok feldolgozása, biofinomítás, élelmiszeripar, gyógyszeripar, vegyipar, elektronikai és anyagipar, hulladék-újrahasznosítás és mechanokémiai-mechanofúziós folyamatok alkalmazásánál).

A körforgásos gazdaság alapja a korábban felhasznált anyagok (hulladékok) visszaforgatása, amely szintén hangsúlyos szerepet kap majd a konferencián.

Szeretettel meghívjuk Önt Miskolcra, ahol egyedülálló hagyományos magyar vendéglátással várjuk  a csodálatos Bükk-hegység lábánál, a Tokaji borvidék közelében!

Regisztráció és részletes információk itt elérhetők! 

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2024. január 16.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton