hírlevél | 2023. 12. 19.




Tisztújító közgyűlést tartottunk a Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetségnél!

A december 5-én tartott közgyűlés ezúttal rendhagyó volt. A szokásos napirendi pontokon kívül több tisztség mellett, a szövetség elnöki posztja is megújult. Szarkándi János helyét 14 év után Hoffmann Tamás, a Holcim Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója vette át.


Hoffmann Tamás, mint a szövetség új elnöke megköszönte a bizalmat és kifejezte azt a szándékát, hogy új lendülettel szeretné folytatni ezt a munkát. Kiemelten fontos kihívásnak tartja az iparág zöldítésére és a széndioxid kibocsátás csökkentésére irányuló feladatokat. Emellett hangsúlyozta a kormánnyal való szoros kapcsolattartás és együttműködés fontosságát a szükséges folyamatok hatékony kialakítása érdekében, hogy közösen el lehessen érni ezeket a célokat a jövőben. 

A közgyűlés alkalmával ünnepélyesen elköszöntünk Szarkándi János leköszönő elnökünktől, aki 2009. óta állt a szövetség élén, illetve nyugdíjba vonulása okán dr. Kulcsár Ferenc jogtanácsosunktól is, aki a kezdetektől, 1990-től végigkísérte és segítette a munkánkat. Szövetségünk épülésében és működésében mindketten kiemelten fontos és értékes szerepet játszottak.

A tisztújító közgyűlésünkön Határ Renáta is jelen volt meghívásunkra, mint az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy az államtitkár asszony részt vett az eseményen.

Forrás: Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2023. december 19.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton