hírlevél | 2023. 12. 19.




Megjelent a Beton újság karácsonyi száma!

Az izgalmas hírekért kattintson a tovább gombra!


 

 

Karácsonyi számunkban beszámolunk egy hazai szakmai sikerről: a szálerősítésű beton numerikus modellezésével foglalkozó fib Working Group idén harmadik alaklommal megrendezett versenyén a JKP Plasztic Kft. versenyzői a második helyezést érték el.

Örömmel közöljük, hogy a Miskolci Egyetem Műszaki Föld- és Környezettudományi Karának Nyersanyagelőkészítés és Környezettechnológia Intézete alapításának 100. évfordulója alkalmából centenáriumi rendezvénysorozatot szervezett.

Emellett karácsonyra is tartogattunk néhány hasznos szakmai cikket, így írunk a szálerősítes ipari padlók fajtáiról, beszámolunk a beton repedések lehetésges okairól, illetve megismertetjük olvasóinkat az ipari padlók területén használható új makroszál technológiájával, a Concrix SuperFloor szállal. Asztalos István cikksorozatában pedig ezúttal Japánba tehetünk képzeletbeli utazást, Kenzo Tange izgalmas műveivel ismertet meg bennünket.

A karácsonyi olvasgatáshoz jó szórakozást kívánunk!

A beton újság decemberi száma online itt elérhető!

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2023. december 19.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton