hírlevél | 2023. 12. 19.




Életmű díjat kapott Szarkándi János és dr. Kulcsár Ferenc a CeMBeton-tól!

A Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség december 5-i közgyűlésén, a tisztújításhoz kötve két életmű díjat is kiosztottunk. A cementiparban eltöltött több évtiezedes munkájáért Szarkándi János leköszönő elnökünknek, illetve a szövetség jogtanácsosának, dr. Kulcsár Ferencnek nyújtottuk át ünnepélyesen a díjakat.


Szarkándi úr 2009 óta látta el a Magyar Cement- Beton- és Mészipari Szövetség – korábbi Magyar Cementipari Szövetség – elnöki tisztségét. Az elmúlt 14 év gazdag volt olyan kihívásokban, melyeket a folyamatosan változó gazdasági környezet és az iparág szabályozásainak ingadozása hozott magával. Elnöksége alatt kiemelkedő szerepet játszottunk a hazai és nemzetközi döntéshozókkal való kapcsolattartásban, miközben nagy hangsúlyt fektettünk a szakmai oktatás támogatására is.

Ezúton is köszönjük Szarkándi úr munkáját!

A közgyűlés alkalmával nem csak Szarkándi úrtól, mint leköszönő elnöktől búcsúztunk, hanem dr. Kulcsár Ferenc jogtanácsostól is, aki a szövetség alapításától kísérte végig a munkánkat. 33 éven át segítette rendkívüli szaktudásával a szövetség tevékenységét. Dr. Kulcsár Ferenc egész pályáját a cementiparban töltötte, tudására és személyére bármikor biztos alapokon számíthattunk. Az ügyvéd urat mindenki ismeri a szakmában, szakmai tudása és tájékozottsága kivételes. Nagyon sok egészséget és boldog nyugdíjas éveket kívánunk neki!  

Gratulálunk a díjakhoz!

Forrás: Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2023. december 19.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton