hírlevél | 2023. 11. 20.




73. alkalommal tartottak Bányásznapot

2023-ban, immár 73. alkalommal megtartották a Magyar Bányászati Szövetség főszervezésében a Bányásznap Országos Központi Ünnepséget.



Az Energiaügyi Minisztérium, a Magyar Bányászati Szövetség, a Bánya-, Energia- és Ipari Dolgozók Szakszervezete, az Országos Magyar Bányászati és Kohászati Egyesület, valamint az ünnepség házigazdájaként a MOL Magyar Olaj és Gázipari Nyrt. idén augusztus 31-én rendezte meg a Bányásznap központi ünnepségét Kardoskúton.

A résztvevőket a zenés és táncos programok mellett számos előadással és ünnepi köszöntővel várták, valamint ünnepélyes keretek között átadták a méltán kiérdemelt miniszteri- és szakmai elismeréseket is.

A Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) egykori elnök-vezérigazgatóját, Szarkándi Jánost a Magyar Bányászati Szövetség a "Magyar Bányászatért" életműdíjjal tüntette ki. Az elismerés Szarkándi János több évtizedes sikeres munkásságát ismerte el az építőipari alapanyag bányászatában, feldolgozásában és ellátásában, valamint kiemelte szövetségi érdekérvényesítésben nyújtott kiváló szakmai teljesítményét.

A DDC jelenlegi vezetése ezúton is gratulál Szarkándi Jánosnak a szakmai elismeréshez!
A kinüntetettek teljes listája megtekinthető itt.

Forrás: Duna-Dráva Cement Kft. sajtóközlemény illetve Magyar Bányászati Szövetség

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2023. november 20.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton