hírlevél | 2023. 06. 20.



Kedves Olvasó!

Örvendetes hírekkel és érdekfeszítő témákkal teli júniusi hírlevelünk izgalmas olvasmányokat kínál Önnek. A frissen megjelent Beton Újság tele van szakmai írásokkal, amelyek betekintést nyújtanak az építőipar legújabb fejleményeibe. Fedezze fel az Épületinformációs Modellezés (BIM) hatását és a GLT cég időmegtakarító technológiáját, amely akár negyedére csökkenti az ipari gépészeti központok és légtechnikai rendszerek kivitelezési idejét. Ismerkedjen meg a Karlen + Clemente által átalakított 1918-as rezidenciával és az 1923-ban Svédországban felfedezett pórusbetonnal, amely mesterséges kőzetként szolgál a fa helyettesítésére. Örömteli események a Váci Cementgyártól: a hetedik Zöld Alternatíva Vetélkedő izgalmas kihívásokat nyújtott a váci középiskolásoknak. Emellett a Europe Direct Baranya és a Holcim Magyarország Kft. közös faültetéssel tette emlékezetessé a Környezetvédelmi világnapot a pécsi, mohácsi és szentlőrinci általános iskolások számára. Olvassa el a teljes hírlevelünket, hogy mindent megtudjon ezekről az érdekes témákról!

Hasznos időtöltést kívánunk!
Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetsé



Megjelent a Beton Újság júniusi száma

Nyári első lapszámunk bővelkedik a szakmai írásokban!

  Kattintson ide a részletekért!



A BIM alkalmazása jelentősen hozzájárul az építőipar hatékonyságának növeléséhez

Az Épületinformációs Modellezés (Building Information Modelling – BIM) az elmúlt évtizedben óriási hatással volt az építőiparra.

  Kattintson ide a részletekért!



Magyar cég a leginnovatívabbak között Európában

Akár negyedére rövidíti az ipari gépészeti központok, légtechnikai rendszerek és más összetett épületgépészeti megoldások kivitelezési idejét és gyakorlatilag nullára csökkenti az anyagveszteséget egy nemzetközi díjjal elismert magyar technológia.

  Kattintson ide a részletekért!



Száz év találkozása

A Reform 1918 projekt megőrzi az épület történelmi örökségét és modern külsővel frissíti fel.

  Kattintson ide a részletekért!



Sikeres küzdelem az idő vasfoga ellen – pórusbetonnal

A képen látható családi ház 1930-ban épült – klasszikus szépsége mellett hosszú távú fenntarthatósága egyaránt figyelemre méltó.

  Kattintson ide a részletekért!



Elhivatott diákok versenyeztek a cementgyárban

Zöld Alternatíva Vetélkedő 2023-ban is!

  Kattintson ide a részletekért!



Emlékfákat ültettek a régió több iskolájában

Pécsi, mohácsi és szentlőrinci általános iskolák diákjaival ültetett fát a Europe Direct Baranya és a Holcim Magyarország Kft. A fák ültetésével egyúttal a június 5-i Környezetvédelmi világnapot is megünnepelték.

  Kattintson ide a részletekért!



Budapest, 2023. június 20.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton