hírlevél | 2023. 05. 16.



Kedves Olvasó!

Májusi hírlevelünkben izgalmas és hasznos tartalmak várnak Önre: újra meghirdettük a „Minden építés alapja” pályázatot egyetemi hallgatók részére, bemutatjuk a Concrete Future fotópályázat legjobb pályaműveit, valamint olvashat a legújabb cement típusról is, a mészkő-portlandcementről. Továbbá: a Wavin kutatása alapján az építőipar visszatér a normalitásba, a LAFARGE Cement Magyarország Kft. pedig Holcim márkanév alatt folytatja tovább tevékenységét. Végül, de nem utolsósorban: a SO-IL építésziroda egy üveggyárban ad otthont számos kulturális kezdeményezésnek. Kíváncsi a részletekre? Ne maradjon le mindezekről, olvassa el a teljes hírlevelünket!

Hasznos időtöltést kívánunk!
Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség



Betonozd be magad a szakmába! - Minden építés alapja pályázat 2023

Ismét meghirdetjük a „Minden építés alapja” pályázatot egyetemi hallgatók részére, amely 2015-ben hagyományteremtő céllal jött létre!

  Kattintson ide a részletekért!



A mészkő-portlandcementek külföldi és hazai tapasztalatai

Mi is pontosan a mészkő-portlandcement? Milyen tulajdonságokkal bír? Mely területen a legalkalmassabb a használata?

  Kattintson ide a részletekért!



GCCA - Concrete Future Fotópályázat

A GCCA (Global Cement and Concrete Association) által negyedik alkalommal meghirdetett pályázatra 14 000 pályamű érkezett a világ összes tájáról, amatőröktől és profiktól egyaránt!

  Kattintson ide a részletekért!



Nincs még mély recesszió, csak „visszarendeződik” a piac

A kivitelező, mélyépítő és épületgépészeti cégek vezetői szerint felértékelődik a korrekt munkahelyek és a megbízható kollégák szerepe!

  Kattintson ide a részletekért!



Régi üveggyár vált megújult kulturális központtá Franciaországban

A francia Meisenthal faluban a SO-IL építésziroda egy régi üveggyárban adott új otthont számos kulturális kezdeményezésnek. A három intézmény - egy múzeum, üvegfúvók műhelyei és egy többfunkciós csarnok - mindegyike új, tágasabb és stílusosabb helyet kapott. A SO-IL az épületeket egy hullámzó, monolit szerkezetű betonfelülettel kötötte össze.

  Kattintson ide a részletekért!



Májustól Holcim márkanév alatt folytatja tovább tevékenységét a LAFARGE

2023. május 1-től nevet vált a LAFARGE Cement Magyarország Kft. és Holcim Magyarország Kft. néven folytatja működését. Tovább erősíti a fenntarthatósági stratégiáját és tevékenységét, valamint a zöld szemlélet népszerűsítését. Célja változatlanul a nettó zéró kibocsátás megvalósítása 2050-re. Újabb, zöld cementterméket vezet be a hazai piacra, ECOPlanet Super néven.

  Kattintson ide a részletekért!



Budapest, 2023. május 16.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton