hírlevél | 2023. 04. 20.




Minden építés alapja 2023 – Betonpályázat egyetemi hallgatóknak

A 2015-ben hagyományteremtő céllal meghirdetett „Minden építés alapja” pályázatot ismét meghirdetjük.


A felhívásra elsősorban olyan egyetemi hallgatók elképzeléseit várjuk, akik nem félnek kihasználni a betonban rejlő lehetőségeket, kreatívan alkalmazzák azt, olyan munkákat mutatnak be, melyek a betonhoz és alapanyagaihoz, valamint a technológiához kapcsolódnak.

A beton.hu (továbbiakban: Kiíró), a Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség (CeMBeton), valamint a Magyar Betonelemgyártó Szövetség (MABESZ) és tagvállalatai támogatásával 2023. évben is országos pályázatot (továbbiakban: Pályázat) hirdet egyetemi hallgatók számára. Pályázni lehet betonból tervezett szerkezeti (beleértve az előregyártott vasbeton szerkezeteket) és kreatív megoldásokkal, és az előállításukhoz szükséges anyagokhoz és technológiákhoz kapcsolódó konkrét, továbbá innovatív (energetika, veszélyes anyag immobilizálás, klímavédelem, hulladék újrahasznosítás és újra felhasználás...) elképzelésekkel.

Külön díjazzuk a beton innovatív, a körforgásos gazdaság kihívásaira válaszokat és megoldásokat adó, bemutató elképzeléseket, továbbá az előregyártott betonelemek alkalmazását!

Pályázni 2 kategóriában lehet:

– Betonépítés, építészet

– Anyag és előállítási technológia

Beküldési határidő: 2023. július 15. 24:00

További információ: beton.hu/palyazat. A beérkezett munkákat független zsűri értékeli, a nyertesek pénzjutalomban részesülnek!

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2023. április 20.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton