hírlevél | 2023. 04. 20.




Már elérhető a Beton újság áprilisi száma!

Tavaszi számunkban ezúttal is értékes és érdekes szakmai írásokat olvashatnak!


Az adalékanyagok háza tájáról a Mapei újdonságáról olvashatunk: a „CUBE” rendszer a cementeket külön-külön megvizsgalva alkalmas a megrendelői igenyeknek megfelelő betonok előállitásához szükseges komplex és optimális adalekszer biztositására, amely nagymértékben hozzájárul a környezetünk megóvásához, így pl. a CO2 kibocsátás csökkentéséhez is.

Folytatjuk a munkavédelem témájú írásunkat, amely azokra az eszközökre hívja fel a figyelmünket, amelyeket érdemes, vagy akár kötelező időről-időre ellenőrizni! Folytatatjuk a Beton története című cikksorozatunkat is, melyben az épületeken túl ezúttal egy kis életrajzi kitekintéssel Zielinszki Szilárd életéről, akire a vasbetonépítés úttörőjeként tekinthetünk!

Dr. Erdélyi Attila neve méltán ismert és elsimert a szakmában: idén ünnepli 90. életévét! Tudásával, tapasztalatával még mindig aktívan segíti a munkánkat a hétköznapokban is. Egykori kolléganője, Szegőné Kertész Éva írt köszöntőt neki!

Jó szórakozást és hasznos időtöltés kívánunk az újság olvasásához!

A Beton újság legfrissebb számát itt tudják online elérni!

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2023. április 20.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton