hírlevél | 2019. 03. 13.




„Házhoz megy” a tudás

A Magyar Cement-, Beton és Mészipari Szövetség elkötelezett a szakma népszerűsítése mellett. Tevékenysége során az óvodásoktól a fiatalokon és a pályakezdőkön át, egészen a képzett szakemberekig, mindenkihez szeretnék eljuttatni az iparágban mára felhalmozott tudás legjavát.


A cement, a beton és a mész címmel készített Asztalos István egy összefoglaló, a mai tudásanyag legjavát magában foglaló oktatási segédanyagot kifejezetten szakiskolák számára, amely hiánypótló lehet a jelenlegi tananyag mellett. Tavaly országosan 16 szakképzési centrumhoz jutott el ez az oktatási anyag, s nagyon pozitívan fogadták az iskolák. Március 7-én a Zalaegerszegi Szakképzési Centrumban megrendezett Műszaki Nap program keretében két csoport részére, a tananyag alapján íródott előadást hallgathattak meg a diákok – magasépítő technikusok és kőművesek – és a rendezvény további résztvevői.

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2019. március 13.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton