hírlevél | 2018. 11. 26.




Londonra figyelt a szakma

November végén tartotta éves közgyűlését és szimpóziumát a Világ Cement- és Betonszövetség, a GCCA.


A 2018. februári hírlevelünkből már értesülhettek arról, hogy a cement- és betonszektorban 9 vezető vállalat 2018. január 31-én megalapította a Világ Cement- és Betonszövetséget. A Global Cement and Concrete Association (GCCA) nyilvánosságra hozta az éves rendes közgyűlése és szimpóziuma részleteit. Az eseményben London adott otthont november 22-23-án.

A nyitó vacsorát Sir David Adjaye építész neve fémjelezte, amelyre november 22-én került sor, míg a november 23-ai, az Átfogó Trendek az Építőiparban témájú szimpózium moderált beszélgetéseit  Michael Birshan (McKinsey & Company), Elizabeth 'Beth' Heider (Skanska) és Haiyan Wang (Kína India Intézet) vitatták meg.

A szövetség arra hivatott, hogy a cement- és beton szektort globálisan képviselje. Tagvállalatainak száma immáron 23-ra nőtt, 7 nemzeti és regionális szervezetet is magába foglalva. Nem olyan rég csatlakozott például az Asia Cement (Dél-Korea), Cementos Molins (Spanyolország) és a Medcem (Törökország). Az újonnan csatlakozó szövetségek között van például a CEMBUREAU (European Cement Association), a CMI (Írország), valamint a SNIC/ABCP (Brazilia) is.

Benjamin Sporton, a GCCA vezérigazgatója elmondta: "Ahogy tovább erősítjük a szövetség képviseletét az összes fontos cementgyártó régióban, a közgyűlésünk és a szimpóziumunk fontos lehetőséget jelent tagjaink számára, hogy megbeszéljék azokat a kiemelt témákat, amelyek érintik GCCA munkaprogramját, valamint az iparunk jövőjét alakító tendenciákat."

A GCCA-ról:

A 2018. januárjában indított globális Világ Cement- és Betonszövetség (GCCA) szorgalmazza az ágazat hozzájárulását a fenntartható építkezéshez. A GCCA célja az innováció fejlesztése az egész építési értékláncban az iparági szövetségekkel, építészekkel és mérnökökkel együttműködve. A GCCA székhelye Londonban van. Kiegészíti és támogatja a nemzeti és regionális szintű szövetségek munkáját.

Forrás: https://gccassociation.org/press-release/gcca-discuss-industry-priorities-and-future-trends-construction-london-event

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2018. november 26.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton