hírlevél | 2018. 11. 26.



Kedves Olvasó!

Mozgalmas hónap volt a november: újabb lépcsőfokhoz érkezett Kelenföld megújulása, lezajlott a Világ Cement-, és Betonszövetségének éves közgyűlése Londonban, a települések fenntartható fejlődéséről tanácskoztak a Zöld városok, élhető vidékek konferencián. A sportlétesítményekkel kapcsolatos szakmai kérdéseket vitatták meg a VII. Épületszerkezeti konferencia résztvevői, mindezek mellett pedig a tehetséggondozás, valamint a karbonkibocsátás is aktuális téma volt a hónapban.

Kellemes időtöltést kívánunk!
Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség



Épül a jövő Kelenföldje

Míg a pályaudvar nyugati oldalát a Budapest ONE látképe uralja majd, addig a vasút túloldalán megvalósuló Etele Plaza egész Újbuda kereskedelmi- és szórakoztatóiparának fontos láncszeme lesz.

  Kattintson ide a részletekért!



Londonra figyelt a szakma

November végén tartotta éves közgyűlését és szimpóziumát a Világ Cement- és Betonszövetség, a GCCA.

  Kattintson ide a részletekért!



Zöld városok, élhető vidék

A konferencián többek között állami programokkal, településfejlesztési megoldásokkal, és a települési környezet kialakítása kapcsán felmerülő kérdésekkel is foglalkoztak Visegrádon.

  Kattintson ide a részletekért!



VIII. Épületszerkezetei Konferencia

A sportcélú épületekről és az ezeknél alkalmazott műszaki megoldásokról értekeztek a Budapesti Műszaki Egyetem Épületszerkezettani Tanszékének konferenciáján.

  Kattintson ide a részletekért!



Fókuszban az épületek karbon kibocsátása

Egyre nagyobb nyomás nehezedik az építőiparra a globális karbonkibocsátás mértékének növekedése miatt.

  Kattintson ide a részletekért!



A tehetség mindig megmutatkozik

A tehetséggondozás egyik legfontosabb helyszíne az iskola, a DDC a Tehetségekért ösztöndíj pedig motiválja a tanulókat képességeik továbbfejlesztésére és kitűzött céljaik megvalósítására. Az ösztöndíjprogram Beremenden a 2010/2011-es tanévtől kezdve már sikeresen működik, az idei év díjazottjait november 15-én hirdették ki.

  Kattintson ide a részletekért!



Design pályázat

A Murexin Kft. és a LAFARGE Cement Magyarország Kft. design tervpályázatot hirdetnek képzőművészek, dizájnerek, formatervezők számára. A Murexin által előállított fugázó egyedi, újszerű bemutatására várják a tervpályázatokat.

  Kattintson ide a részletekért!



Budapest, 2018. november 26.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton