hírlevél | 2018. 11. 26.




Design pályázat

A Murexin Kft. és a LAFARGE Cement Magyarország Kft. design tervpályázatot hirdetnek képzőművészek, dizájnerek, formatervezők számára. A Murexin által előállított fugázó egyedi, újszerű bemutatására várják a tervpályázatokat.


A pályázat 2018-ban első alkalommal kerül meghirdetésre, célja a kiírók által előállított anyagok sokszínű felhasználási lehetőségének bemutatása. A pályázat során kiemelt szempont a Murexin FM 60 Prémium Fugázó 25 színű termékmintájának innovatív bemutatása. Ennek megfelelően a tervpályázatra olyan alkotásokat várnak a kiírók, amelyek a termék eladáshelyi megjelenését, bemutatását támogatják, valamint dizájn tárgyként is funkcionálhatnak.

A tervpályázat során cél a legkiemelkedőbb teljesítményű alkotók elismerése, valamint a kiválasztott alkotások sorozatgyártása. A kiválasztott tárgyak bemutatótermekben (pl.: exkluzív fürdőszobaszalonokban, építőanyag kereskedésekben stb.) kerülhetnek kiállításra.

A tervpályázatok online benyújtási határideje: 2018. november 30. 12:00

További részletek: www.murexin.lafarge.hu

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2018. november 26.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton