hírlevél | 2018. 10. 31.



Kedves Olvasó!

A beton ünnepe volt a mögöttünk hagyott időszak! Ismét megrendeztük a Beton Fesztivált, ahol fontos pályázati elismeréseket adtunk át és új technológiákat is megismerhettünk a gyakorlatban.
Hírlevelünkből megtudhatják, hogy az ÉVOSZ szerint miként tartható fent a lakásépítések lendülete, illetve olvashatnak a DDC nagy sikerű nyílt napjáról, és a Lafarge megújult csomagolási designjáról is.

Kellemes időtöltést kívánunk!
Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség



Vízre szállt a Fesztivál!

Legyen szó egy épület tartószerkezetéről, egy hídról, vagy olyan látszóbeton elemekről, melyek formálják egy épület megjelenését, arculatát, egyre népszerűbb alapanyagként szolgál a beton. Mindezen megoldásokat az idei Beton Fesztiválon számos ámulatba ejtő példán keresztül is megismerhettük.

  Kattintson ide a részletekért!



Kihirdettük a ”Minden építés alapja 2018 – Betonpályázat tervezőknek és egyetemi hallgatóknak” pályázat nyerteseit!

Ismét kerestük az év legszínvonalasabb beton megoldásait! A 2015-ben hagyományteremtő céllal meghirdetett pályázatot továbbra is nagy érdeklődés övezte.

  Kattintson ide a részletekért!



Megjelent a Beton újság októberi száma!

Egy kis ízelítőt találhat lapszámból a tovább gombra kattintva.

  Kattintson ide a részletekért!



Így tartaná fent a lakásépítések lendületét az ÉVOSZ

A lakásépítés pozitív lendülete mindenképp megtörne, ha a 2019. december 31-ig érvényben lévő, majd megszűnő 5 százalékos kedvezményes újlakásépítési forgalmi adó helyett nem vezetnek be más hasonló szabályozást, kedvezményeket – hangsúlyozza az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) közleményében. A szakszövetség konkrét javaslatot is tesz ilyen „kompenzációs intézkedési csomagra", melynek lényege, hogy az újlakás-építést a meglévő lakások felújításával egyenrangúan kellene kezelni.

  Kattintson ide a részletekért!



Nyitott kapukkal várta az érdeklődőket a Beremendi Cementgyár

Rekordszámú látogató regisztrált előzetesen a Duna-Dráva Cement Kft. Beremendi Cementgyárának nyílt napjára. Szeptember 21-én a gyárba látogató családok és csoportok megismerkedhettek a beremendi cementgyártás folyamatával, a gyár fenntartható környezet kialakítását támogató programjaival és kipróbálhatták környékbeli termelők házi finomságait is.

  Kattintson ide a részletekért!



Önjáró betonüzemmel készült el három mezőgazdasági beruházás a Nyugat-Dunántúlon!

Önjáró betonüzemmel, és a LAFARGE termékcsomagolásában és nevében megújult CEM II/B-M (S-LL) 32,5 R (zsákos kiszerelésben STANDARD, korábban, CLASSIC) és a CEM III/A 32,5 R-MSR (zsákos kiszerelésben EXPERT, korábban PIROS RAPID) cementjeivel készült el három nyugat-magyarországi mezőgazdasági betonszerkezet.

  Kattintson ide a részletekért!



Budapest, 2018. október 31.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton