hírlevél | 2018. 04. 24.




Építményeink 2018

Az Építményeink védelme című konferencia új helyszínen, új név alatt - Építményeink 2018 - mély- és infrastruktúraépítés, felújítás témában került megrendezésre a velencei Velence Resort & Spa Hotelben, március 27-28-án.


A konferencia szakmai védnökei a Magyar Közút Nonprofit Zrt., a MÁV Zrt., a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt., a BME Építőanyagok és Magasépítés Tanszék és a BKK Közút Zrt. voltak.

Az előadók között szerepelt többek között Asztalos István (CeMBeton), Dr. Balázs L. György (BME Építőanyagok és Magasépítés Tanszék), Bartal Miklós, Nagy Zsolt (FŐMTERV Zrt.), Bartha Veronika (Sika Hungária Kft.). A rendezvény programja megannyi érdekes témát hozott, a kőröshegyi völgyhíd 10 éves tapasztalataitól kezdve, az új európai betonszabvány ismertetésén át, új hazai vasbetonfejlesztésekről és a budapesti hidak felújítási munkálatairól is hallhattak a résztvevők. Ezen a rendezvényen és szókerült a BIM-ről, ezúttal útépítés vonatkozásban Kiss Károly (Varinex Zrt.) tolmácsolásában és nem utolsó sorban néhány új hazai fejlesztésű technológiáról.   

A két napos előadás részletes programja és az előadások a szervezők honlapján letölthető formában elérhetők, így aki nem tudott részt venni az eseményen, az is tájékozódhat az elhangzottakról itt

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2018. április 24.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton