hírlevél | 2018. 03. 27.




Erőforrás hatékonyság a hazai építőiparban – jó gyakorlat a körforgásos gazdaság és az ökoinnováció terén

A Geonardo Kft. és a Herman Ottó Intézet a FISSAC hazai fórumaként konferenciát szervez 2018. április 13-án a Construma kiállításon.


A KONFERENCIA TÉMÁJA:

 A növekvő jólét a horizontális nyersanyag áramlás fokozódásához: egyre több erőforrás kitermelé- séhez és felhasználásához, valamint több hulladék képződéséhez vezet. Az Európai Unió elkötelezett a hulladékhierarchia alapelveinek végrehajtása mellett, amely elsősorban a hulladékképződés megelőzését, a hulladék újrafeldolgozását, újrahasználatra előkészítését és egyéb hasznosítását jelenti, és csak abban az esetben az energetikai hasznosítást, ha az előbbiek nem jöhetnek szóba. Mindez ökoinnovatív megoldásokat és erőforráshatékony termékeket, folyamatokat és szolgáltatásokat igényel.

Szakmai találkozók szervezésével és jó gyakorlatok bemutatásával indítunk párbeszédet az építő- és bontóipari szereplők, jogi szabályozók és a tudományos élet szereplői között annak érdekében, hogy az ágazatokat érintő összetett kihívások jobb megértését, és az azokra adott válaszok könnyebb meghozatalát közös gondolkodással segítsük elő. Fórum sorozatunk első állomásán több aktuális példán keresztül vizsgáljuk meg, hogy az erőforrás hatékonyságot hogyan lehet elősegíteni a hazai építőiparban.

A CONSTRUMA belépővel a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A részletes program és a jelentkezéshez szükséges adatlap itt található.

A jelentkezési határidő: 2018. április 10., kedd

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2018. március 27.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton