hírlevél | 2018. 02. 20.




Hamarosan megjelenik a februári Beton újság!

Ismét sok érdekes témával készült el az újság következő száma, mely február 22-én jelenik meg!


A februári számban a Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség régi és új elnökétől  olvashatnak néhány gondolatot, valamint bemutatjuk a  Minden építés alapja 2017 hallgatóknak kiírt pályázat 3 kategóriájánaknyertes munkáit.

A beton szerkezeti szempontból a tervezők kedvelt anyaga. Szinte minden tervezői elvárást teljesít: jól formálható, statikai szerepe megkérdőjelezhetetlen,ellenáll földrengésnek, vízkárnak, tűzkárnak és ráadásul még időtálló is. A szerkezeti beton élete során további beavatkozást, védelmet csak nagyon ritkán, vagy egyáltalán nem igényel. Erről ír Szilvási András A beton együttműködése, az együttműködő beton címmel.

Kiss Tünde cikkében a Betondizájner építészmérnökökről olvashatunk, de szó esik a hazai közutak fejlesztéséről is, miszerint a következő években a közúthálózat bővítése mintegy 2500 milliárd forintos ráfordítással kap új lendületet az NFM szerint.

Emellett még sok hasznos cikket olvashatnak a február 22-én megjelnő számunkban, vagy akár már online is kiadványunk honlapján. www.betonujsag.hu

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2018. február 20.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton