hírlevél | 2017. 12. 19.




Sikeres évet zárunk 2017-ben is

Egy újabb sikeres évet tudhat maga mögött a Szövetség! Rövid beszámolónk során számba vesszük az idei eredményeinket, megalapozva ezzel a jövő évet.


Büszkék vagyunk rá, hogy az év legnagyobb betonipari eseményét a Magyar Betonelemgyártó Szövetséggel közösen megszervezhettük! Az idei, harmadik alkalommal megrendezett Beton Fesztiválra rekordszámú résztvevő regisztrált! A fesztivál fókuszában az országos árvízvédelmi helyzet és a Vizes Világbajnokság betonos vonatkozásai álltak, amelyekről számtalan érdekes, újdonságokkal teli előadás hangzott el. Az előadások mellett interaktív workshopokon, valamint fotó- és tárgykiállításon is részt vehettek az érdeklődők.

A hagyományokhoz híven idén is – szintén a Magyar Betonelemgyártó Szövetséggel közösen – meghirdettük pályázatunkat tervezők, mérnökök és egyetemi hallgatók számára.  A „Minden építés alapja” pályázat nyerteseit a Beton Fesztivál keretein belül díjaztuk. A független, szakmai zsűri nehéz helyzetben volt, ugyanis kiemelkedő pályamunkákat küldtek be a versenyzők.

Elkészült a kezdő és tapasztalt építőipari szakembereknek készült új kiadványunk, a CeMBeton Útmutató, amely honlapunról díjmentesen letölthető. Az útmutató összefoglalja a kor igényeinek megfelelő technológiai tudást, a korszerű technikák alkalmazását és a fejlődéshez szükséges lépéseket.

Az idei év egy újabb professzionális együttműködést is tartogatott számunkra. A mai gyorsuló építőipari fejlődés és a folyamatosan változó iparág megköveteli, hogy a frissen végzett szakemberek naprakész gyakorlati tudással rendelkezzenek. Ennek érdekében lépett együttműködésre a Szent István Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Kara (SZIE) és a Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség (CeMBeton), hogy elősegítsük a felsőfokú, gyakorlati tudásanyagra épülő szakemberképzést.

További eseményeinkről, híreinkről továbbra is a cembeton.hu oldalán olvashatnak. 

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2017. december 19.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton