hírlevél | 2017. 12. 19.



Kedves Olvasó!

A 2017-es év utolsó hírlevelében megmutatjuk, hogy milyen érdekességeket tartogat a decemberi BETON szakmai lap, valamint az idei év mérföldköveiről is beszámolunk. A fenntarthatóságot megcélozva olyan témákról olvashat, mint a környezettudatos betonhasználat, vagy hogy miért szükséges igazán a körkörös gazdaság kialakítása. Végül, de nem utolsó sorban egy továbbképzést ajánlunk figyelmébe az építőipari munkavédelemmel kapcsolatban.

Hírlevelünkhöz kellemes olvasást, valamint békés karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség



Beton Újság 2017-es utolsó száma!

Az idei év utolsó száma is számtalan izgalmas, érdekes témában bővelkedik. Aktuális kiadványunkban megismerkedhetnek a Minden Építés Alapja 2017 pályázat nyerteseivel, valamint a 75 éves Vasbetonról is beszámolunk. Ipari padló sorozatunkat tovább folytatjuk, immáron a negyedik, befejező résszel, de a Sika Építészeti betonrendszerekről is szó esik.

  Kattintson ide a részletekért!



Párhuzamos utak egy fenntartható jövőért 5.: fenntartható beton alkalmazás

Az építőipari szektor számtalan kutatás-fejlesztést végez annak érdekében, hogy növelni tudja a beton környezeti teljesítményét, valamint hogy módot találjon annak újrahasznosítására. Napjaink technológiai fejlesztéseinek köszönhetően egyre közelebb kerülünk a vágyott cél eléréséhez.

  Kattintson ide a részletekért!



Sikeres évet zárunk 2017-ben is

Egy újabb sikeres évet tudhat maga mögött a Szövetség! Rövid beszámolónk során számba vesszük az idei eredményeinket, megalapozva ezzel a jövő évet.

  Kattintson ide a részletekért!



Körkörös gazdasági modell a fenntarthatóságért, a cementiparban is

A korlátozott természeti erőforrásokkal rendelkező bolygónkon, ahol a gazdaság egyre nagyobb mennyiségű hulladékot eredményez, a körkörös gazdaság megismerése és mielőbbi adaptálása szükségszerűvé vált.

  Kattintson ide a részletekért!



Munkavédelem és egészség menedzsment az építőiparban

Az ITC (International Training Center) szervezésének köszönhetően valósul meg 2018. április 16. és 27. között az a munkavédelemmel kapcsolatos tréning, amelynek célja, hogy felhívják a figyelmet az építőipari vállalatok számára a munkahelyi biztonság fontosságára, valamint utat mutassanak az egészségvédelem fejlesztésére.

  Kattintson ide a részletekért!



Békés, boldog és betonban gazdag ünnepeket kívánunk!

Ezúton köszönjük meg minden kedves olvasónknak egész éves figyelmüket, és kívánunk békés, boldog ünnepeket! Bízunk benne, hogy 2018-ban is megtisztelnek minket bizalmukkal, és továbbra is olvasóink körét erősítik majd!



Budapest, 2017. december 19.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton