hírlevél | 2017. 10. 20.




Rekordszámú résztvevőt vonzott az idei Beton Fesztivál!

A 2017-es Beton Fesztivál résztvevői rekordot döntött, ugyanis több mint négyszázan voltak kíváncsiak az iparág egyik legkiemelkedőbb eseményére. A fesztivál középpontjában a beton és a víz állt, mint a két leggyakrabban használt anyag a Földön.


A manapság igen nagy népszerűségnek örvendő beton számtalan lehetőséget rejt magában. Ezt volt hivatott bemutatni a Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség (CeMBeton) és a Magyar Betonelemgyártó Szövetség (MABESZ) szervezésében megrendezett fesztivál.

Az esemény középpontjában az országos árvízvédelmi helyzet és a 2017-es budapesti Vizes Világbajnokság betonos vonatkozásai álltak. Számtalan előadást hallgathattak meg az érdeklődők a Dunába épült ugrótoronyról és az árvíz elleni védekezésről. A szemléltetés érdekében konkrét beruházásokon keresztül ismerkedhettek meg a hazai betonépítés kihívásaival és azoknak megoldásaival a résztvevők. Az előadások mellett interaktív workshopok is nyitva álltak a látogatók előtt, valamint a fotó- és tárgykiállítás is szemet gyönyörködtető látvánnyal szolgált. A korábbi évekhez hasonlóan idén is impozáns munkák érkeztek be, melyek közül a legkiemelkedőbb pályamunkák közönségdíjazásban részesültek.

A részletes beszámolóért látogasson el a beton.hu oldalára, vagy tekintse meg fotógalériánkat!

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2017. október 20.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton