hírlevél | 2017. 10. 20.



Kedves Olvasó!

Októberi hírlevelünkben bemutatjuk a szakma egyik legkiemelkedőbb eseményét, a Beton Fesztivált, amelyen rekordszámú résztvevőt regisztráltunk! A fesztivál keretében, a hagyományokhoz híven idén is kihirdettük a „Minden építés alapja” pályázat nyerteseit, a díjazott pályamunkákat most Ön is szemügyre veheti. Bemutatjuk a Magyar Termék Nagydíj idei nyertesét, de az Európai Bizottság jövőbeni fejlesztési törekvéseiről is beszámolunk, valamint olvashatnak a Duna-Dráva Cement Kft. Gazdasági Versenyhivatal által jóváhagyott akvizíciójáról.

Kellemes kikapcsolódást kívánunk!
Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség



Rekordszámú résztvevőt vonzott az idei Beton Fesztivál!

A 2017-es Beton Fesztivál résztvevői rekordot döntött, ugyanis több mint négyszázan voltak kíváncsiak az iparág egyik legkiemelkedőbb eseményére. A fesztivál középpontjában a beton és a víz állt, mint a két leggyakrabban használt anyag a Földön.

  Kattintson ide a részletekért!



Idén is díjazták a Minden építés pályázat résztvevőit!

A hagyományokat folytatva az idei Beton Fesztivál keretein belül kerültek kihirdetésre a „Minden építés alapja” pályázat díjazottjai. A pályázatra a nyár folyamán 25 pályamunka érkezett be, amelyek egytől egyig magas színvonalat képviseltek, nehéz döntés elé állítva a zsűrit.

  Kattintson ide a részletekért!



Tagvállalatunk Magyar Termék Nagydíjat vehetett át!

Magyar Termék Nagydíjjal és Klímabarát különdíjjal ismerték el a LAFARGE Cement Magyarország Kft. Királyegyházi Cementgyárának cement termékcsaládját Budapesten, 2017. szeptember 5-én. 20 éve, hogy a Magyar Termék Nagydíj olyan áruk, szolgáltatások és gazdasági szervezetek elismerését és díjazását tűzte ki célul, amelyek tevékenységük során bizonyítottan elkötelezettek a minőség ügye iránt.

  Kattintson ide a részletekért!



Egységben az erő!

Az Európai Bizottság kiadta az új, közös Iparpolitikai stratégiát! A bizottság elnöke, Jean-Claude Juncker egy erősebb és versenyképesebb iparágat vizionál.

  Kattintson ide a részletekért!



Erősít a hazai cementgyártó, a Duna-Dráva Cement Kft.

A Readymix Hungária Kft. megvásárlásával, növekvő beton üzletággal, valamint térkő gyártással erősíti a hazai cementgyártást a Duna-Dráva Cement Kft.!

  Kattintson ide a részletekért!



Budapest, 2017. október 20.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton