hírlevél | 2017. 10. 20.




Idén is díjazták a Minden építés pályázat résztvevőit!

A hagyományokat folytatva az idei Beton Fesztivál keretein belül kerültek kihirdetésre a „Minden építés alapja” pályázat díjazottjai. A pályázatra a nyár folyamán 25 pályamunka érkezett be, amelyek egytől egyig magas színvonalat képviseltek, nehéz döntés elé állítva a zsűrit.


A harmadik alkalommal, több kategóriában meghirdetett pályázatra a gyakorlott építésztervezők és egyetemi hallgatók pályamunkáit várták. Az idei pályázati anyagok is kimagasló színvonalat tükröztek, melyeket független, szakmai zsűri bírált el.

A Beton.hu felhívására elsősorban olyan építésztervezők, belsőépítészek, kreatív alkalmazók projektjeit, valamint egyetemi hallgatók elképzeléseit várták, akik nem félnek kihasználni a betonban rejlő lehetőségeket, és kreatívan alkalmazzák azt. Emellett a hallgatók olyan munkákat is bemutathattak, amelyek a betonhoz és alapanyagaihoz, valamint a technológiához kapcsolódnak.

A díjazott pályamunkákról készült beszámoló megtekinthető a beton.hu oldalon.

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2017. október 20.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton