hírlevél | 2017. 09. 08.




Lezárult a jelentkezés a Fotó- és tárgykiállításunkra

Véget ért a jelentkezés a Beton Fesztivál keretében meghirdetett Fotó- és tárgykiállításra, amelyre két kategóriában lehetett nevezni alkotásokkal. A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén széles közönség előtt is megnyílt a megjelenési lehetőség, amelyre számos pályamunka érkezett.


Az elmúlt években megrendezett Beton Fesztiválokon nagy érdeklődés övezte a fotó- és tárgykiállítást, melynek keretében különleges fotókon és divat-, használati- és dekorációs tárgyakon keresztül mutatták meg a szakmabeliek és a laikusok a betonban rejlő kreatív lehetőségeket, szépséget. Az idei évtől széles közönség előtt is megnyílt a pályázási lehetőség, így egy rendkívül sokoldalú kiállításra számíthatnak az érdeklődők. A legjobb munkák az október 4-Beton Fesztiválon kerülnek kiállításra.

A kiállításra a jelentkezés ugyan lezárult, de a fesztiválra szeptember 10-ig még várják azon jelentkezőket, akik érdeklődnek az építészet vagy a betondizájn iránt.

A fesztiválról további részleteket a beton.hu oldalon olvashat.

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2017. szeptember 8.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton