hírlevél | 2016. 04. 29.




„Minden építés alapja 2016” pályázat

2016-ban a beton.hu ismét kiírja a „Minden építés alapja” pályázatát, mely a CeMBeton, valamint a MABESZ és tagvállalatainak támogatásával valósul meg.


 

A 2015-ben hagyományteremtő céllal meghirdetett kezdeményezés célja, hogy felhívja a figyelmet a beton sokoldalú felhasználási lehetőségeire, továbbá bemutassa a beton nem mindennapi környezetben történő alkalmazásának lehetőségeit. Az első alkalommal kiírt pályázatot nagy érdeklődés övezte, és számos színvonalas pályamunka érkezett be.

A beküldött igényes és nívós pályaművek arra ösztönözték a kiírót, hogy meghirdessék a „Minden építés alapja 2016” pályázatot. A felhívásra elsősorban olyan építésztervezők projektjeit várják, akik nem félnek kihasználni a betonban rejlő lehetőségeket, és kreatívan alkalmazzák azt. A beérkezett munkákat független zsűri véleményezi, és azokat a tervezőket díjazzák, akik egyedi látásmóddal, új felfogásban és a legmagasabb szakmai színvonalon használják a betont.

Ismerje meg a tavalyi pályamunkákat beszámolónkból, amelyet ezen a linken tekinthet meg!

További információk hamarosan!

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2016. április 29.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton